Eventyr til havs

Møt det rike dyrelivet, beundre den slående kystlinjen, og nyt det krystallklare vannet, alt mens våre erfarne guider deler historier og kunnskap om det arktiske landskapet.

Arnøy Brygge

Bli med oss på tur til Arnøyene og opplev ekte Nordlandsidyll! Her møter vi urørt kystkultur, vakre sandstrender og her kan du nyte lokalt sjømat i unike omgivelser! På veien dit kan du få med deg verdens sterkeste malstraumen!

Les artikkelen

Havørn-Safari

Med sitt spektakulære landskap tilbyr Bodø ideelle forhold for havørnen, noe som gjør det til det beste stedet i Europa for å observere og beundre denne imponerende arten. Bli med oss og opplev denne majestetiske skapningen på nært hold!

Les artikkelen

Landegode fyr

På en middels stor holme 20 kilometer fra Bodø med hav på alle kanter, i arktisk lys under en intim himmel og med ramsalt sjøsprøyt etter naturkreftenes forgodtbefinnende, ligger det stolte Landegode fyr.

Les artikkelen

RIB-Safari til Saltstraumen

Våre RIB turer er prisbelønte, i 2016 kåret Hurtigruten selskapet til "årets leverandør" i konkurranse med et 50 talls andre bedrifter Bli med til verdens sterkeste malstrøm. En RIB (Rigid Inflatable Boat)-tur til Saltstraumen er en opplevelse for livet, ulikt alt annet du har opplevd.

Les artikkelen

Strandhugg

Har du opplevet en strand i Nord-Norge badet i midnattssol. Har du lagt merke til at strendene er ekstra hvite i Nord, hvorfor det? Tenk å sitte på en strand og nytte fersk sjømat og et glass vin under åpen himmel. Dette blir en opplevelse du aldri vill glemme!

Les artikkelen