Landegode fyr

På en middels stor holme 20 kilometer fra Bodø med hav på alle kanter, i arktisk lys under en intim himmel og med ramsalt sjøsprøyt etter naturkreftenes forgodtbefinnende, ligger det stolte Landegode fyr.

Fjøsen

Vi kan servere middag til 100 personer fordelt på Fjøsen, Finstua og Naustet og har overnattingskapasitet til 35 personer fordelt på 14 soverom.

På Landego Fyr har vi mange forskjellige bygg som vi har bevart i den gamle stilen.
I Fjøsen kan vi serverer middag for inntil 55 personer. For møter kan vi ta 24 i u-bord, 30 i klasserom og 45 i kino.

I Assistentboligen finner vi Finstua vår der vi kan servere intime og herlige middager til 18 personer.
I samme bolig har vi også overnattingsrom.

Fyrmesterboligen inneholder overnattingsrom og 2 grupperom.

I naustet nede ved kaia har vi plassert 2 badestamper. Hva er vel bedre enn å sette seg ned i varme badestamper og se utover horisonten og nyte Midnattsolen etter en deilig middag?

Sindres Solomarinerte hvalkjøtt

Landego Fyr er velkjent for sine havrettsbord. Fyrmesteren Sindre tilbereder en rekke varme og kalde retter. Jeg nevner fiskesuppe, solomarinert hvalkjøtt, skalldyr, steinbit med mer. Vi setter selvfølgelig opp ala carte meny hvis ønskelig.

Turen starter når man legger fra kai i Bodø, og det finnes flere muligheter får å komme seg ut til Landego Fyr.

Ønsker dere litt fart og spenning er absolutt RIB å anbefale. Turen 40 minutter men de stopper gjerne underveis på noen av de andre øyene eller kjører en lengre tur hvis ønskelig.

Egenfisket mattilberedelse

Ønsker dere en fisketur kan det gjøres i kombinasjon utover til Landego Fyr. Blir det fisk så tilbereder kokken det til en del av middagen. Ingenting er vel som å spise fisk du selv har fisket? Eller kanskje et matkurs/matkonkurranse kan være noe? Pris på forespørsel. Avhengig av antall og lengde på turen.