SMAKFULLE EVENTYR

Nytrukket sei. Blodfersk, rett fra havet og opp i gryta eller pakket inn i aluminiumsfolie og lagt på bålglørne. Lokalt ystet ost med nyrørt syltetøy på steinovnsbakt brød. Salten er et funn for deg som elsker ekte og god mat. Du som får vann i munnen når du fornemmer angen fra timian, rosmarin, mynte og gressløk. Som aldri glemmer den frydefulle smaken av barndommens rabarbra.

Smakfulle eventyr er pakken når du virkelig vil kose deg og oppleve nye dufter og nye smaker. Bli med på oppdagelsesferd i naturens eget spiskammer, et skattkammer av gourmetretter. Rein, elg, hval, torsk, sei, laks, ørret, urter og bær. Gravet, saltet, syltet, speket, røkt, kokt og grillet. Her får du sjansen til å reise tilbake i tid og smake på ekte steinalderbrød med urhvete fylt med speket hvalkjøtt, eller oppleve hvordan reinsdyrlår og rotgrønnsaker blir gravd frem fra kokegropen på Tuvsjyen.

Smakfulle eventyr tilbyr alt fra koselige middager med hvit duk og stearinlys til uformelle strandhogg hvor naturen selv ønsker velkommen til bords med himmelen som tak og hvor maleriene på veggen er byttet ut med levende skarv som flyr rett inn i solnedgangen.

    

Bli med til legendariske Kjerringøy hvor du kan vandre i Hamsuns fotspor, høre historiens sus komme inn fra havet og sette deg ned med en uforglemmelig meny.

Ta turen ut til Arnøya og opplev Saltens uforglemmelige øyrike mens du gjør deg klar til å teste dagens meny basert på ferske og lokale råvarer. For her oppe – nord for polarsirkelen – smaker multene som midnattssol, rekene oser av nordlys og når du skjærer et stykke av den rosastekte reinsdyrfileten aner du et ekko av Svartisens funklende krystaller.

Disse unike opplevelsene ligger rett utenfor Bodø, en moderne storby med et vell av shoppingmuligheter, badeland, konsertarenaer, koselige kafeer og barer. En by hvor du kan gå fra flyplassen til sentrum på fem minutter. En by som ligger kun 80 minutter med fly fra Oslo.

TUVSJYEN
TUVSJYEN

Du kan ikke besøke Bodø uten å ha fått med deg stedet hvor de første menneskene slo seg ned for ca 13 000 år siden. Vi tar deg med rett inn i eventyret der havørna hekker og måltidet er en opplevelse helt utenom det vanlige.

Les mer
BLÅTT TIL LYST
BLÅTT TIL LYST

Hopp om bord og bli med ut i eventyret, sterke opplevelser venter bare minutter etter avgang

Les mer
HAVSAFARI TIL KJERRINGØY
HAVSAFARI TIL KJERRINGØY

Kast loss og sett kursen rett inn i hjertet av nordnorsk historie!

Les mer
IDYLLISKE EVENTYR
IDYLLISKE EVENTYR

Grip sjansen og opplev Nordlandskysten slik du aldri har sett den!

Les mer

SKREDDERSØM

Ønsker du et skreddersydd eventyr?
Vi tilbyr skreddesydde eventyr for deg og din gruppe slik at opplevelsen blir akkurat slik dere ønsker.

Kontakt oss:
knut@stella-polaris.no - mobil 482 49 626

henry@stella-polaris.no - Mobil 481 44 050

torbjoern.engen@stella-polaris.no - mobil 90869392

Eller fyll ut vårt kontaktskjema for opplevelser og eventyr her.