EVENTYR MED PULS

Dette er turen for deg som vil kjenne naturen på kroppen. Kjenn sitringen i kroppen når gummibåten tar deg med til verdens sterkeste tidevansstrøm. Saltstraumen kommer opp i 40 kilometer i timen på det sterkeste når 400 millioner kubikkmeter sjøvann presser seg gjennom en 150 meter bred og 31 meter dyp passasje i løpet av seks timer.

Bli med ut på det majestetiske storhavet hvor vinden feier frihetsfølelsen gjennom håret. Den friske og ramsalte sjøluften fungerer som destillert balsam og renser bort stress og stive skuldre. Bli med ut i et alpint kystlandskap du ikke finner noen andre plasser i verden. En åndedretsstoppende vakker arena hvor tiden står stille mens uforglemmelige øyeblikk farer forbi. Eventyr med puls bringer deg i nærkontakt med det ekte Norge, det emosjonelle grunnfjellet. Her får du møte havørna, den sagnomsuste og myteomspunnede fuglen som seiler lydløst over en asurblå himmel.

Ta turen tilbake i tid og rom når vi entrer grottenes eventyrverden. Bli med inn i en ukjent verden hvor historiens skulptør har skapt makeløse kunstverk formet av dryppende stein. Området rundt Bodø har noen av Norges mest spennende grotter og våre profesjonelle guider sørger for at din opplevelse blir gjennomført på en trygg og sikker måte.

  

Kjenn på spenningen når du rappellerer ned glattskurt granitt. Eventyr med puls tar deg med opp i fjellveggen og lar deg bestige trolske fjell som har stått her siden tidenes morgen. En perfekt måte å møte den nordnorske naturen.

Ta turen opp på Norges nest største isbre – Svartisen. Opplev det overnaturlige fargespillet i isens struktur. Eventyr med puls gir det muligheten til å vandre rett inn i eventyret, hele tiden under oppsyn av rutinerte breførere. Kjenn magien bre seg gjennom kroppen når øksa synker inn i isen og broddene knaser under skoene. Du må ha vært der for å forstå.

VERDENS STERKESTE MALSTRØM
VERDENS STERKESTE MALSTRØM

Vær med oss til Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm.

Les mer
ISENDE EVENTYR
ISENDE EVENTYR

Har du noen gang drømt å være polfarer? Vandre over store isbreer, kjenne det knase under stegjernet, se krystallene glitre i sollyset når du setter øksa fast? Nå har du sjansen – med startsted Bodø.

Les mer
UNDERJORDISKE EVENTYR
UNDERJORDISKE EVENTYR

Bli med inn i grottenes fascinerende verden, kjenn på mystikken og hør historiens sus når du forlater verden slik du kjenner den.

Les mer

SKREDDERSØM

Ønsker du et skreddersydd eventyr?
Vi tilbyr skreddesydde eventyr for deg og din gruppe slik at opplevelsen blir akkurat slik dere ønsker.

Kontakt oss:
knut@stella-polaris.no - mobil 482 49 626

henry@stella-polaris.no - Mobil 481 44 050

torbjoern.engen@stella-polaris.no - mobil 90869392

Eller fyll ut vårt kontaktskjema for opplevelser og eventyr her.