Ansatte

ANSATTE  I STELLA POLARIS

Det er disse som er med på å gjøre drømmene til virkelighet.


Fast ansatte:

 

Torbjørn Engen

Torbjørn er siviløkonom og har sin utdanning fra Universitetet i Lund/HHB Bergen. Han har lang erfaring fra økonomistyring/administrasjon og er den i selskapet som naturlig nok passer på inntekter og utgifter. Torbjørn er selskapets  styreleder og RIB fører/guide ved behov. Hytteliv er vel den mest framtredende interessen utenom jobben.

Knut Westvig

Knut har sin bakgrunn fra Norges Idrettshøgskole og er i bunn og grunn «gymnastikklærer» Har aldri undervist i skolen men hatt ansvar for trener/lederutdanning i Norges Idrettsforbund og jobbet med utviklingen av FYSAK modellen i Nordland Fylkeskommune. Knut er selskapets daglig leder og hoved administrator. Seiling og friluftsliv generelt står høyt i kurs og også Knut kjører RIB og guider ved behov.

Henry Johnsen

Henry er landbruksutdannet og har vært med på flere spennende landbruksprosjekter blant annet i Tanzania og i Russland. Før han kom til oss var han driftsleder på Bioforsk Vågøynes. I selskapet har han ansvar for turproduksjon og noe salg. Henry`s tittel er «profesjonell eventyrer» en tittel han kler godt. Alle må ta et tak, også Henry som tilhører grunnstammen av RIB førere og guider.

 

Båtførere og guider:

I det følgende presenterer vi en MEGET allsidig gjeng som dels er båtførere/guider, dels guider. Felles for båtførerne er at de her en maritim utdanning inkludert sikkerhetskurs. Samtlige har gått gjennom en felles grunnutdanning i guiding hvor formidling av den gode historien står høyt i kurs.

Meike Kathrin Zylmann

Meike er utdannet billedkunstner fra det Jyske Kunstakademi i Århus.  Hun er som navnet tilsier litt tysk og litt dansk men har bodd i Bodø siden 2004. Meike jobber for selskapet i sesongen da som  RIB fører og guide. Hun guider på engelsk, tysk, dansk og norsk. Hun og familien er stadig på tur gjerne i telt. Her står friluftslivet høyt i kurs.

Bjarne Sivertsen

Bjarne kommer fra Givær, ytterst ute i havgapet. Han har tidligere jobbet som fisker på garnbåt. Senere matros på hurtigbåt, hurtigrute og ferge. Er nå overstyrmann på hurtigbåt hos Torghatten Nord. En havets mann som trives bedre og bedre jo dårligere været blir. Familiefar med interesse for fotball, friluftsliv og fiske i tillegg til RIB kjøringa.

Tom Rebtun

Tom kommer fra Bodø, men det kan ingen høre når han snakker. Gått på Krigsskole og har i hele sin yrkesaktive karriere vært offiser i Hæren. Har dykket mye i fjordene rundt Bodø. Nå pensjonist med lidenskap for Liverpool fotballklubb, bandy, ishockey og sist men ikke minst er han en god mann på havet i form av RIB fører og  guide. I tillegg er han tilknyttet Nyholms Skandses Compagnie som «musketeersersjant.»

Jan-Ove Edvardsen

Jan-Ove kommer opprinnelig fra Sandhornøya i Gildeskål. Er flyttet tilbake til Bodø etter mange år ute, har vært hotelldirektør både i Oslo, i Bodø og i Narvik. Nå er har direktør i firmaet Blender. Fritiden deles mellom lederoppgaver i Røde Kors, det gode liv på Sandhornøya  og aktivt friluftsliv, gjerne til fjells.

Anders Mørk

Anders definerer seg som godt voksen og oppvokst i Østfold, dels indre Østfold – lærte å ro før han kunne svømme. I perioden 1970 – 2007 har Anders reist rundt i Norge og verden for øvrig med forsvaret. Ble pensjonist i 2007, men fant fort ut at det ble litt i tammeste laget. Anders er nå tilbake igjen i 80% stilling. Interesserer seg for jakt, fiske, snekring og historie foruten RIB kjøring.

Ketil Olsen

Ketil er fra Lofoten, nærmere bestemt Stamsund. Har i sin yrkeskarriære hele tiden vært knyttet til Forsvaret, siste gang Ketil studerte var det ved Forsvarets Stabsskole. Ketil er musketeer  i «Nyholms Skandses Compagnie» interesserer seg for litteratur og kjører RIB/guider.

Maria Engen

Maria kommer fra Tyskland, er gift med Erlend (se under) og har en master i psykologi. Har rukket å jobbe 3,5 år som psykologisk rådgiver på området »arbeid og pedagogikk» i Tyskland. Har ikke noen fast jobb i Norge nå, men er knyttet til selskapet som guide, noe hun også var i 2008 og 2009. Hun er opptatt av friluftsliv i form av fiske og fjellturer samt jogging og matlaging.

Erlend Engen

Erlend er en «ekte Bodøværing» som er utdannet sivilingeniør i energi og miljø . Han har jobbet med energispørsmål i Tyskland i flere år før han fant veien tilbake til Bodø. Jobber nå i Bodø Energi. Glad i naturen, dyrker friluftslivet i fjellet, gjerne med fiskestang og gevær.

 Leonie Johann

Leonie kommer fra Tyskland og er utdannet diplombiolog ved universitetene i Bochum, Freiberg og  Bergen. Hun jobber for tiden i «First Scandinavia» Har jobbet som guide hos selskapet siden 2007. Interessene hennes spenner vidt; reise, klatring, sykkel, ski, musikk og språk.

 Tore Hongset

Tore er Bodøværing og tidligere offiser i Luftforsvaret.  Nå er Tore tilknyttet Hovedredningssentralen for Nord-Norge med funksjon som redningsleder. Det er godt å vite. I tillegg til å være RIB fører opptar korsang og «saltkoking» mye av tiden. "Grynder Tore" er i ferd med å utvikle et spennende konsept med salt fra Saltstraumen...

 

Øystein Sværen

Øystein kommer fra Fusa kommune som ligger sørøst for Bergen. Han ble «Bodøværing» i 2008. Har bakgrunn fra forsvaret og jobber nå offshore. Har rukket å bli veldig glad i Bodø som han sier, ikke mist med bakgrunn i det utrolige mangfoldet som naturen rundt byen byr på.

  

Harald Eilertsen

Harald er «elektrikeren vår» og kjempegod i elektriske spørsmål. Ha en som du skjønner elektriker og har vært knyttet til ulike firma som steller med slikt. Harald har mange hobbyer, kanskje for mange sier han selv…men RIB fører når det kreves

 

Gjermund Lund

Gjermund er fra Steigen, litt nord for Bodø. Vokst opp i båt og i fjæra. Også han en havets mann, og det er kanskje naturlig at hans nåværende jobb er i Bodø Havn.

 

 

 

 

 

 

 

 

SKREDDERSØM

Ønsker du et skreddersydd eventyr?
Vi tilbyr skreddesydde eventyr for deg og din gruppe slik at opplevelsen blir akkurat slik dere ønsker.

Kontakt oss:
knut@stella-polaris.no - mobil 482 49 626

henry@stella-polaris.no - Mobil 481 44 050

torbjoern.engen@stella-polaris.no - mobil 90869392

Eller fyll ut vårt kontaktskjema for opplevelser og eventyr her.